09-07-2024: Leonberger pups geboren. Zie leonberger pups

 

Welkom op onze site:

"Van Tregelaar", fokker van de Leonberger

Wij zijn Erik & Bianca Roefs en wonen samen met onze 2 dochters in Oirschot (Noord Brabant) Het is inmiddels alweer 20 jaar geleden dat we onze eerste Leonberger kregen -  Knuddel vom Kleinen Dorfchen-  de stammoeder van onze Kennel. En heb je dit ras eenmaal leren kennen dan blijft het vaak niet bij één..............   .

Onze kennel staat ingeschreven bij de Raad van Beheer  en Bianca is in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma:

 "Besluit houders van dieren Honden- en Kattenbesluit".

Wij vinden het erg leuk om af en toe een nestje leonberger puppies te fokken en doen dit volgens de richtlijnen van de Leonbergse Honden Club Nederland, waar wij uiteraard wij ook lid van zijn. Bij het fokken leggen wij vooral de nadruk op gezondheid. Natuurlijk is een mooie hond ook belangrijk, maar schoonheid hangt in hoge mate samen met een goede gezondheid en een fijn karakter. 


De leonberger pups die bij ons in huis geboren worden krijgen bij ons de toevoeging "Van Tregelaar". Dit is de naam van het gebied waar wij wonen. We doen heel veel aan het socialiseren van onze leonbergerpups en beginnen hier al vroeg mee. We laten de puppen met allerhande dagelijkse en minder dagelijkse geluiden kennis maken en ze hebben heel veel contact met mensen, zowel klein en groot. Wanneer de pups 6 weken oud zijn worden zij gechipt en enkele dagen later krijgen ze hun eerste vaccinatie (Europees paspoort). Op een leeftijd van 8 weken mogen de leonbergerpups naar hun nieuwe baasjes toe.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op. Wij beantwoorden u vragen graag.

Erik & Bianca Roefs